06-57561479 info@confidanza.nl

Agenda

Interessante trainingen en workshops

Je bent welkom in de praktijk. Online (beeld)bellen is natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard met inachtneming van alle benodigde maatregelen volgens het RIVM.

Mindfulnesstraining MBCT :

Groepstraining Mindfulness:
September-november 2021
Nog 3 plekken vrij
Bij beperkte Covid19-maatregelen gaat de training online door. 

23-30 september, 7-14-28 oktober, 4-11-18 november 2021

8 bijeenkomsten van 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief oefeningen en delen van ervaringen.

Maximaal 6 deelnemers (voldoende ruimte voor iedereen).

Investering 300 euro als je geen vergoeding krijgt, echter 350 euro, als je vergoeding krijgt via de zorgverzekeraar. Dit is inclusief telefonisch intakegesprek, mp-3 materiaal en uitgebreide werkmap.

Check je vergoeding  (ik ben VMBN- 1-trainer, hoogste categorie). Check zorgwijzer of overleg met je zorgverzekeraar.

Consult in de praktijk

Intakegesprek: Je kunt als je dat wil een intakegesprek plannen, waarbij we tijd nemen voor jouw wensen, verwachtingen en vragen onder het genot van een kopje thee of koffie. Samen bespreken we dan hoe het traject eruit zal zien en wat je wensen hierin zijn. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van je hulpvraag.

Mogelijkheden individueel consult:

– energetische therapie
– danstherapie
– individueel mindfulnesstraject
– een combinatie 

Plan nu een afspraak in of als je liever eerst wil overleggen of een intakegesprek zinvol is, dan bel gerust eerst. 

Individueel vervolgconsult: volgens afspraak (wekelijks of tweewekelijks) of op maat.

Duo-consult/relatiecoaching: plan één los consult of kies voor een traject van enkele sessies (besproken in het intakgesprek).

 

Telefonisch consult / beeldbellen

Soms kom je er even niet uit, heb je een heldere blik en luisterend oor nodig. Het kan zijn dat ik je al coach, en dan kan een telefonisch consult enorm helpend zijn. Maar ook als we elkaar nog niet ontmoet hebben. Echter geen crisismanagement (daarvoor verwijs ik je door naar je huisarts).

Anders kijken geeft andere mogelijkheden. 

Telefonisch consult ter kennismaking / orientatie 

Wil je liever eerst kennismaken en/of  overleggen of de therapie of training wel bij je past? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend (en kosteloos) kennismakingsgeprek per telefoon (maximaal 30 minuten).

Aanmelden? Vul je e-mailadres en naam in

Afspraak*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt beeldbellen voor een consult, workshop of training ?

Je hebt bij voorkeur een laptop nodig. Tablet of smartphone kan ook. Het is niet nodig de gratis Zoom-app te downloaden. Je klikt op een link die je tevoren per mail ontvangt en zet je beeld- en geluidfunctie aan.

 

Wat als ik niet meteen geluid of video krijg bij het opstarten?

Mocht je opstartproblemen ervaren, dan raad ik je aan de eerste keer ook je telefoon erbij te houden, zodat ik je telefonisch door de stappen heen leid. Dit kost maar 5 minuutjes.

Duo-consult of relatiecoaching ?

Confidanza biedt Therapie op Maat.  Soms betekent dit dat het wenselijk is om ook één of meerdere sessies met je partner of een ander gezinslid gecoacht te worden. De wet ” Alles is Een” is hierop van toepassing. Jij bent onderdeel van je omgeving, het systeem, je gezin (van herkomst). Dit aan de hand van energetische behandeling (UrimCode), mindful communiceren, systemische opstelling, beweging, acceptance- en commitmenttherapie en inzichtgevende gesprekken gericht op doorbreken van patronen, hervinden van harmonie, balans en begrip voor elkaar.

Voor expliciete relatietherapie verwijs ik je graag door naar collega psychologen.

 

Hoe wordt de vorm van therapie genoemd op de factuur?

De verzamelnaam van de geboden therapie is psychosociale therapie (NVPA) genoemd of vaktherapie dans (FVB). Op de factuur staan AGB-codes die hiermee corresponderen.

Heb ik recht op vergoeding bij Mindfulnesstraining?

Mindfulness:
Ik ben als mindfulnesstrainer aangesloten bij de VMBN in de hoogste categorie (categorie 1). Dit geeft veelal recht op vergoeding bij enkele zorgverzekeraars mits je voldoet aan bepaalde voorwaarden. Bij burn-out klachten kun je je huisarts vragen om een doorverwijzing. Check Zorgwijzer. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Vraag voor de zekerheid na bij je eigen zorgverzekeraar.