06-57561479 info@confidanza.nl

Soms kost het moeite
elke stap voelt te zwaar
het stormt in mezelf
maar alles om me heen
lijkt als een mist
te verdwijnen
zodra ik stil sta bij mezelf

Gekleurde luchten bekijk ik
met eerlijke ogen
Het landschap van binnen
is niet gelijk aan buiten
Toch vang ik moed..

Net als een vogel ontdek ik
voorbij de horizon
vrijheid en ruimte
En met een lichte tred
dans ik dapper de berg op
met mijn kwetsbare lieve hart

We kennen allemaal periodes van zwaarte, donkerte, pijn en verdriet. Soms voelt het leven als een berg waar je enorm tegenop ziet. Danstherapie is een lichaamsgerichte en ervaringsgerichte vorm van psychotherapie waarbij juist je kwaliteiten, je lichtheid en je gevoel voor compassie en mildheid worden aangeraakt. Zodat een gevoel van stabiliteit en flexibiliteit weer samen een dansje kunnen doen. Zodat je weer volop je eigen koers kan varen, je eigen stappen met vertrouwen kunt zetten.
  
DANS raakt je in diepere lagen van je bewustzijn, zodat je je weer volop verbonden kunt voelen met je eigen innerlijke kracht. Zodat luisteren naar je hart moeiteloos gaat, en je de stem van je lichaam weer liefdevol omarmt. 

Wil je graag ervaren wat (vaktherapie) dans voor jou kan betekenen? Wil je expressie geven aan je innerlijke bewegingen. Meld je dan graag aan voor een kennismakingssessie. 

Vrolijke dansgroet, Mila Verboeket