06-57561479 info@confidanza.nl

Danstherapie 

Bewogen bewegen zorgt voor healing op het diepste niveau!

Bewustwording

Liefde voor je lijf
Gronden, in beweging komen
Herkennen van perfectionisme en andere belemmerende factoren om te kunnen stralen van binnenuit

Zorgen voor jezelf

Zelfzorg, balans tussen inspanning, ontspanning en rust, grenzen herkennen en stellen. 

Energie in balans

Reïntegratie en herstel, fit, energiek en vol zelfvertrouwen.

Vanuit intuitie ‘weet’ het lichaam en maak je een helende verbinding met je lichaam, hart en ziel

Voor wie? 

Balans op emotioneel, fysiek, geestelijk en spiritueel gebied

Ben jij overprikkeld, onzeker, vermoeid en ervaar jij chronische lichamelijke klachten of emotionele pijn?

Wil jij meer balans tussen je hoofd, je lichaam en je hart? Hoe zou het zijn als jij je weer vrij voelt, kan genieten, het leven weer kan dansen?  

Danstherapie is een lichaamsgerichte en bewegingsgerichte vorm van psychotherapie die jou helpt te ervaren hoe je weer balans en vertrouwen kunt krijgen in je energie, activiteiten en jezelf. Je hoofd en je hart laten spreken. Je bezieling terugvinden. Levensvreugde ervaren.

Authentic Movement, meditatief bewegen, dansimprovisatie, Dans de 5 elementen, inspiratie vanuit salsa zijn ingredienten om je eigen manier van dansen te ontdekken. 

Je lichaam spreekt. Wil jij leren luisteren? 

Op het stiltepunt van de draaiende wereld
daar is de dans
En zonder dat punt,
dat stiltepunt,

zou er geen dans zijn,

en er is alleen maar dans.

 T.S Eliot

 

 

danstherapie

Praktische info:

Individuele therapie of coaching: Je kan elk moment starten. Tijdens een intakegesprek bespreken hoeveel consulten er nodig / wenselijk zijn. Het vraagt een bepaald commitment om aan de slag te gaan met je hulpvraag. Natuurlijk is het ook mogelijk om een los consult te boeken.  

Voordelen: behandeling op maat, speciaal afgestemd op jou en je wensen & behoeften. 

Meestal tweewekelijks consulten zodat je voldoende tijd én praktische ondersteuning krijgt om te herstellen, te helen en dat wat je ervaart weer te integreren in je dagelijkse leven.


Groepsgerichte cursus dans: Deelname in een groep kan ook, vraag naar de mogelijkheden. Midden 2022 start er weer een groepsgerichte danscursus (dus géén therapie) in een groep waarbij het accent ligt op plezier, ontspanning, jezelf ontdekken, helen door dans. Zodra de C-maatregelen het toelaten.  Kijk op de pagina: Dans je element

Investering:

Intakegesprek: €82,50
Individueel traject is gemiddeld 8 tot 10 consulten tegen uurtarief van €82,50.

Check bij je zorgverzekeraar voor (gedeeltelijke) vergoeding. Dit wordt ofwel vaktherapie of psychosociale therapie genoemd. Afhankelijk van je budget en je pakket heb je hier wellicht recht op. Dit valt onder het aanvullende pakket/ alternatieve zorg. Dit gaat niet van je eigen risico af.

Succeservaringen van krachtige vrouwen

“Mila heeft in een korte tijd en op een prettige, geïnteresseerde en warme manier, weer rust terug weten te brengen in mijn hoofd en lichaam. Ze heeft vooral mijn eigen kracht aangesproken en daardoor het vertrouwen gegeven dat ik het nu ook zelf kan.

Maaike, 35 jaar

“Ik heb Mila als een zeer warme hartelijke vrouw ervaren die echt maatwerk levert. Die echt luistert en aanvoelt wat jij nodig hebt en daar haar sessies op afstemt. Danstherapie heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen blokkades en patronen, maar ook inzichten gegeven hoe ik dingen anders aan kan pakken. Voor mij is danstherapie zeer de moeite waard geweest.”

Chantal

“De danstherapie heeft mij het contact tussen hoofd, hart en lichaam teruggegeven. Ik kan nu met goede moed en positiviteit over mezelf en mijn omgeving weer vooruit! Bedankt Mila!” 

Danielle Soeter