06-57561479 info@confidanza.nl

Energetische therapie
Urimcode & 

Broncode 

Terug naar de bron

Je kunt een een individueel consult boeken voor behandeling. 

 

Naast het werken vanuit danstherapie en mindfulness heb ik me verdiept in het werken op energetisch niveau aan de hand van diverse methodes (magnetiseren, merkaba-healing, healing vanuit sjamanisme). Nadat ik in aanraking ben gekomen met de opleiding voor energetische stoelen viel alles op zijn plek.Terug naar de bron!

De Urim-Code en de Bron-Code zijn ontwikkeld door Monique Timmers en Marcel Jansen. Voor meer informatie zie: www.ur-codes.nl. Uitleg over de programma’s van de Urim-Code en Bron-Code staat hieronder vermeld. Wil je ervaren wat de behandeling met de Urim-Code voor jou kan betekenen?

Bel of mail me vrijblijvend voor meer informatie. Je kunt je ook aanmelden voor een workshop UrimCode, zodat je op een laagdrempelige manier kunt ervaren wat de energetische behandeling voor jou kan betekenen. 

“Ik voelde een innerlijke kalmte over me heen komen op het moment dat ik plaatsnam in de bronstoel. Een meditatief gevoel voor mij. Het voelde fijn. Ik voelde duidelijk dat ik in een andere energie terechtkwam. Zag ook beelden die niet van deze tijd waren. Tevens kreeg ik door de begeleiding van Mila inzicht in oude familiepatronen en ze gaf me ‘aarde’ en evenwicht. Na de eerste behandeling had ik het gevoel dat alles nog op zijn plek moest vallen, dit duurde enkele dagen. Na de tweede behandeling was er rust.” 

Anoniem

Voor wie?

De energetische stoelen zijn er voor iedereen, jong en oud, de Urim-Code is ook geschikt voor kinderen. Tijdens therapiesessies maak ik vaak in combinatie met danstherapie of mindfulness gebruik van de Urim-Code of de Broncode, waardoor behandelingen veel duurzamer en intenser werken.

Ben jij een krachtige, maar ook hooggevoelige vrouw?  

Weet jij diep van binnen dat je talentvol bent, maar durf je jezelf nog niet volledig te laten zien? 

Heb jij een verlangen om je veelzijdigheid en kleurrijkheid te omarmen en je pure zelf te zijn?

Dan is deze krachtige healing en transformatie iets voor jou als je:

 • je weer energiek en vitaal wil voelen, zodat je de hele wereld aan kunt

 • je ballast uit het verleden wil loslaten en je wil focussen op nu en de toekomst

 • je ook weer in liefdevolle verbinding wil stellen met jezelf en je lieve lijf

 • je je aardse en spirituele kant wil verenigen in je hart, zodat je voelt dat het klopt..

 • je stevigheid en stabiliteit wil ervaren, zodat je zelfvertrouwen groeit

 • In je grootsheid wil stappen en je talenten en kwaliteiten volledig wil benutten

 • je weer in harmonie wil leven met jezelf en anderen zonder schroom of onzekerheden


De werking van de stoelen

 

Beide energetische stoelen hebben krachtig werkende getalsymbolieken in combinatie met kristallen, kosmisch geladen edelstenen. Deze stoelen helpen je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren en inzichten te krijgen in vaak oude belastende patronen op het niveau van het lichaam en de ziel. Je eigen helende vermogen wordt geactiveerd.

Soms ervaar je eerst wat fysieke reacties in je lichaam, deze verdwijnen echter meestal binnen 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dat is mogelijk. Het werken op verfijnde lichaamsenergieën is niet meteen voor iedereen voelbaar.

Het is niet altijd helder waardoor klachten ontstaan, wel is het belangrijk om te onderzoeken hoe je hier op een gezonde, constructieve wijze mee om kan gaan. Het is daarom altijd raadzaam je huisarts te raadplegen, afhankelijk van de ernst van de fysieke of psychische klacht.

Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, voldoende ontspanning.

Zelfheling & Transformatie

‘Er zijn vele manieren om jezelf te helen. Ik ben op zoek naar vrouwen die vanuit meer bewust – Zijn verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen keuzes. Je creëert je eigen geluk.’ 

Urimcode

Met de UrimCode kunnen diverse programma’s worden ingezet:

 1. Vitalisering en harmonisering: vier verschillende programma’s gekoppeld aan de 4 elementen: Noord, Oost, West en Zuid

 2. Energetische reiniging: Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding en stabiliteit (dus beide voeten op de grond in plaats van ‘zweven’). Vergroten van trillingsfrequentie.

 3. Verbinding met hart: liefdevolle verbinding met jezelf, Moeder Aarde en het hart van de Kosmos wordt geactiveerd en gevitaliseerd

 4. Chakra’s opschonen, resetten en de hiermee verbonden dimensies. Dit programma wordt verdeeld in minimaal drie sessies omdat je systeem anders overbelast raakt.

 5. Harmoniseren en activeren van de natuurelementen in je gehele systeem voor meer balans. 

BronCode

Deze energetische stoel heeft 5 verschillende programma’s die op diep niveau werken:

 1. Wissen van belastende herinneringen, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen) en vrijmaken van kwaliteiten zodat je die weer volledig kunt inzetten

 2. Wissen van belastende ervaringen van ouder- en familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditionering

 3. Wissen van belastende ervaringen en herinneringen die komen uit beladen situaties in dít leven

 4. In evenwicht brengen van je hart, je ziel en je lichaam. De authentieke kracht van jezelf! Bijvoorbeeld hooggevoeligheid omvormen tot kracht, meer kunnen aarden, thuiskomen in je lijf.

 5. Activeren van je hartfrequentie (talenten en kwaliteiten)

 Meer vrijheid, meer jezelf zijn. 

 

Succeservaringen

“Na een fijn gesprek met Mila ging ik op de Urimstoel zitten. Ik voelde rust, wel een lichamelijke reactie vooral tussen mijn schouderbladen. Het wonderlijke was dat Mila aan kon geven waar blokkades zaten en ze begeleidde mij zo dat ik die los kon laten en helemaal doorstroomd werd. Vooral mijn handen werden (aangenaam) warm. Later had ik nog even lichamelijke reacties in nek en schouders maar die gingen over. Ik kreeg door de combinatie van Mila en de Urimstoel het gevoel: Ik mag er zijn. Dat voelt heel goed! Dankjewel Mila!” 

Yvonne

“De bronstoel heeft mij enorm geholpen in het loslaten van ‘oude zaken’ die mij niet langer diende maar juist belemmerde in mijn persoonlijke groei.​ Het heeft mij inzichten gegeven in oude patronen en ik ben veel meer in contact gekomen met mijn gevoel en mijn lichaam. Na een sessie op de stoel merk ik dat ik mezelf lichter voel, alsof ik vrijer in het leven sta.” 

Jolanda de Laat

“Zitten in de urim-code stoel brengt evenwicht. Je wordt als het ware uitgelijnd. Fijn om even niets te moeten en niet je best te hoeven doen. Ik kom meer tot rust en in mijn lichaam.” 

“Zitten in de bron-code stoel voelt als een liefdevol thuiskomen. Oude ballast mag ik loslaten. Het voelt lichter (letterlijk en figuurlijk). Dit onder een fantastische begeleiding van Mila.” 

 

Tiny