06-57561479 info@confidanza.nl

Soul-aligment

Soul alignment: Is jouw ziel wakker?  

De pijn die ik vaak zie bij hoogsensitieve, ambitieuze vrouwen is het ontkennen van hun ware essentie, hun kern, hun hartsverlangen. De ziel spreekt en laat steeds vaker van zich horen. Er is geen weg meer terug. De ziel kiest en heeft gekozen voor samenvallen met je lichaam hier op aarde. Alignment wil voor mij zeggen in volle liefde voor jezelf, je pure zijn en daarmee dansen.

Het leven is niet statisch maar juist beweeglijk en je kunt dus elk moment beginnen met je leven, het genieten, het samen zijn.

Alignment betekent niet het harde streven, het moeten, perfectionisme vanuit een meer mannelijke energie maar juist overgave , mildheid en het leven ontvangen zoals het stroomt. Ja want juist dan gaat het leven stromen. Makkelijker gezegd dan gedaan, controle loslaten en voelen, waarnemen, stilvallen.

Als je durft.

Diepere lagen komen in het grote Licht. Het heeft zelfcompassie nodig, een dosis humor, zachtheid maar ook lef om jezelf aan te kijken. Puur jezelf zijn. Willen we dat niet allemaal ?

Heb je vragen naar aanleiding van mijn boodschap of wil je een keer sparren? Bel me gerust voor een gratis inspiratie sessie. Op naar lichter leven ­čĺź
Ik wens je veel soul- alignment vandaag.

#soulalignment #zielsverlangen #methartenziel #hoogsensitief #hooggevoelig #lichtwerk #schaduwwerk #debloemenvanhetleven #zelfliefde #selflove #zelfcompassie #mindfulness #danshetleven #luisterennaardestilte #confidanza