06-57561479 info@confidanza.nl

Lichter leven met hooggevoeligheid als kracht
Puur jezelf zijn

De manier waarop je de training hebt gegeven, is werkelijk fantastisch! Jouw inlevingsvermogen in wat de groep nodig heeft, is echt heel erg fijn. De dagen na de training voelde ik steeds een soort van rust, nadat de zaken die aan bod waren gekomen ook echt tot me doorgedrongen en geland waren. Je bent gevoelig, oprecht, puur en je legt echt iets van jezelf in de training. Een waardevolle training, ik ben blij dat ik je ontmoet heb, daar ben ik erg dankbaar voor!’

Loes, 38 jaar

Voluit leven met meer energie,

vertrouwen en passie!

In deze praktische en ervaringsgerichte 6-weekse cursus voor vrouwen leer je hoe je in verbinding kunt blijven met je eigen bron, je eigen natuur en je eigen (levens)ritme.

Je hoofd, je hart, je lichaam en je ziel laten samenwerken. In plaats van je steeds overspoeld te voelen; vermoeid, angstig of onzeker te worden, waardoor je je minder blij voelt.

Je hooggevoeligheid ervaren als kracht, als een bijzondere en mooie eigenschap en niet alleen als kwetsbaarheid.

Wil jij ook volop kunnen genieten van je pure zelf, je leven en meer ruimte maken voor wie jij werkelijk bent?

Meer geworteld in je eigen kracht, meer verbinding met je natuurlijke zijn. 

 

” Je bent meer dan alleen hooggevoelig. “  

6 weekse training

Lichter leven met hooggevoeligheid

Inzicht in hooggevoeligheid

Inzicht in je jezelf, in je kwaliteiten
Thuiskomen in je element:
water, aarde. lucht, vuur

Jij & de wereld

Met sensitiviteit, compassie en creativiteit steeds meer bewegen naar je PURE zelf in verbinding met de ander en jezelf. Balans en loslaten.

Healing & meesterschap

Genieten van wie jij bent in je kern
Vertrouwen op je intuitie en innerlijk weten
Creativiteit omarmen

Hoe en wat?  

Er wordt gewerkt vanuit de krachtige combinatie van danstherapie, mindfulness en energetisch werk door middel van lichaamsgerichte, meditatieve en bewegingsgerichte oefeningen, uitwisseling van ervaringen en stilte. Je neemt deel in een groep, toch werkt ieder aan zijn individuele proces en groei.

Bij aanmelding nodig ik je uit voor een individueel intakegesprek ter kennismaking, waarbij je verhaal, je wensen en verlangens en eventueel persoonlijke doelen centraal staan. Ook wordt er op energetisch niveau gekeken naar belangrijke thema’s.

Praktische info:

Data: avond van 19.30 uur tot 21.30 uur, 6 bijeenkomsten van 2 uur per keer + individueel intakegesprek vooraf met korte stoelzitting UrimCode ter voorbereiding op de training.

Groepsgrootte: Kleine groep, maximaal 6 personen

Investering: €275,- inclusief BTW, inclusief uitgebreid werkboek, mp-3 en persoonlijk intakegesprek en korte stoelbehandeling UrimCode.

Heb je vragen of wil je meedoen? Neem gerust contact met me op of klik op aanmelden. 

Wil je alvast inspiratie? Luister dan naar deze basismeditatie.

Hemel - & aardemeditatie

door Mila Verboeket | Confidanza Lichter leven