06-57561479 info@confidanza.nl

Grounded in sensitive compassion

is what I am…

The only way to make sense out of change is

to plunge in to it,

move with it,

and join the dance.

Alan Watts

Ik ben een levenspad-coach, een spiritueel ‘warrior’ (lichtwerker), danstherapeut ‘bruggenbouwer’, een specialist en ervarings-deskundige in zowel hooggevoeligheid als burn-out en verliesverwerking, een creatieveling, salsera, poëzieschrijver, natuurliefhebber, mensen-mens, vrouw… Kortom puur mezelf!

Wie ben jij…?
Ik weet zeker dat jij de wereld veel te bieden hebt. Wil jij meer gaan stralen? Laat je dan hier inspireren. 

Passie en inspiratie

Hallo, ik ben Mila Verboeket, oprichtster (sinds 2010) en praktijkhoudster van Confidanza in Roermond. Sinds de HBO-opleiding vaktherapie dans en beweging werk ik 22 jaar in de psychiatrie, jeugdzorg en speciaal onderwijs. Ik behandel en coach jongeren en vrouwen met burn-out en gevoeligheid vanuit Confidanza (betekenis: dans je leven en vertrouw)!

 Tijdens mijn eigen turbulente reis naar lichter leven heb ook ik behoorlijk wat uitdagingen gehad, waardoor ik me steeds meer ben gaan verdiepen in psychiatrie, positieve (en Boeddhistische) psychologie en spiritualiteit.
Ik word enorm blij van persoonlijke ontwikkeling, mezelf voeden met nieuwe ideeën, visies en wereldbeelden.
Ik hou er van om mensen te ontmoeten.
Bewuster leven met meer compassie voor mezelf en anderen geeft mij energie, vertrouwen en rust. 

 Leven vanuit mijn hart is kiezen voor wat ik echt belangrijk vind…

Mindfulness was een logische stap, al jaren kende ik de kracht van stilte en meditatief bewegen. Sinds 2009, na het afronden van de opleiding tot mindfulnesstrainer geef ik mindfulnesstrainingen.

Vol dankbaarheid werk ik daarnaast ook vanuit energetische therapie,
waarbij de energetische stoelen een bijzondere ondersteuning zijn in mijn gaven.
Ik breng helderheid op jouw pad.

Ik geloof in de Wet van Een(heid) en benader iedereen holistisch: je hart, je lichaam en ziel zijn één.
“Ieder mens is in staat zichzelf te helen..!” Ik help je graag op weg.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen in jouw reis naar lichter leven?
Sta jij op een kruispunt en weet je even niet meer welke kant je uit wil?
Wil je makkelijker ballast loslaten, jezelf accepteren zoals je bent en stappen durven zetten
naar meer authenticiteit?

Ik coach jou graag, en neem mee: helderheid, humor, lichtheid, liefde en compassie.

Wat neem jij mee op reis? Deel jouw verhaal, zoektocht of idee met mij. 

 

Liefdevolle groet, Mila verboeket

Nog enkele weetjes over mij

Ik hou van dansen... Salsa heeft mijn hart gestolen

Dansimprovisatie, moderne dans, authentic movement, ‘dans de vijf ritmes’, yoga & dans brengen mij heerlijk in beweging. Salsa is echter mijn passie. Er waren tijden dat ik 6 dagen in de week salsa danste, nu is dat wel wat minder sinds ik een eigen onderneming heb. Salsa, de cultuur, de prachtige muziek, elkaar ont-moeten in de dans en afstemmen op muziek maakt mij intens gelukkig. 

R

Creativiteit is my middle name

Op allerlei gebieden in de kunst, maar vooral in het vinden van oplossingen, creatief omgaan met wat het leven je voorschotelt is mijn sterke kracht. Ik schrijf 3-minuten-gedichten (die komen uit de hemel vallen, zeg ik altijd), ik dans, ik schrijf verhalen, ik decoreer (kerst-)bomen alsof mijn leven lief is. Ook weet ik als geen ander de creativiteit bij de ander wakker te maken. Samen creëren vanuit verbondenheid is mijn liefste bezigheid. Ook jij bent de creator van je eigen leven!

Verlies en zingeving

Na het overlijden van enkele dierbaren, maar speciaal mijn lieve broer, volgde een periode van complexe rouw. Ik ontwikkelde daardoor echter steeds meer respect voor het leven zelf. Zin geven aan mijn leven, oftewel ‘leven vanuit mijn hart’ was en ís mijn grootste levensmissie. Met alle liefde inspireer ik jou ook om het leven te dansen, te luisteren naar je hart, te genieten van kleine en grote dingen. 

Leergierig en open-minded

Diverse opleidingen zoals Vaktherapie Dans, Mindfulness (MBCT), Compassie (MBCL) en Acceptatie- en Commitmenttherapie (ACT), Bron-therapie (behandeling met energetische stoelen) hebben mij als therapeut en als mens enorm verrijkt. Mijn grootste inspiratiebron is, hoe cliché dan ook, het leven zelf. 

Liefhebber van natuur

Natuur maakt iets wakker in mij. Er ontstaat ruimte voor creativiteit en innerlijk weten. Ik voel me speciaal verbonden met bomen, maar ik geniet van alle landschappen. Ook word ik blij van mediteren in de natuur, stilte. Ik wandel graag, en ervaar het wandelen als inspiratiebron voor het trouw blijven aan mijn natuurlijk ritme. 

Ik ben sensitief..

Mijn innerlijk weten en voelen is enorm sterk, ik zie beelden, voel situaties aan, maar sta ook met beide voeten op de grond. Een soort vertaler van het licht (kosmische energie) in aardse verpakking ;-). Ik ben een ster in afstemmen op mezelf en de ander en gebruik dit al jaren als een belangrijk instrument. En ja, ook ik heb hier mijn weg in afgelegd, van ontkenning van mijn hooggevoeligheid en innerlijk weten tot boosheid, tot negeren, en nu echt omarmen en vertrouwen op mijn sensitiviteit. Ik ondersteun je graag in jouw weg naar omarmen van jezelf en je kwaliteiten. Heet jij je (hoog)gevoeligheid ook welkom? Vertrouw jij  op je kwaliteiten en je intuïtie?

R

Puur jezelf zijn is een echte levenskunst

Na diverse hobbels, omzwervingen en drempels kom ik steeds dichter bij mezelf. Ook ik verdwaal soms nog wel eens op het pad van ‘perfectionisme’, het pad van ‘mezelf wegcijferen’, het pad van ‘streng zijn voor mezelf’… Inmiddels weet ik dat dit er allemaal bij hoort en dat er geen afgescheidenheid is. Er is maar één pad, en dat is waar ik nu op loop. Ik ben die ik ben. Puur mezelf. Goed genoeg! Dat is een feestje waard. Vier je met me mee? 

Dans het leven

Bekijk aanbodMeld je aan!