06-57561479 info@confidanza.nl

Join the dance
Enjoy life

The only way to make sense out of change is

to plunge in to it,

move with it,

and join the dance.

Alan Watts

Hi,

ik ben Mila Verboeket, danstherapeut, energetisch therapeut en trainer in bewust leven met 25 jaar werkervaring in psychiatrie, jeugdhulpverlening en speciaal onderwijs. Vanuit mijn passie voor ondernemerschap en lichter leven heb ik in 2010 mijn praktijk Confidanza opgericht. Ook werk ik naast Confidanza enkele uren bij een GGZ in de Verslavingszorg en Traumazorg.

Ik coach, inspireer en ondersteun (jong) volwassen vrouwen met burn-out en gevoeligheid naar Lichter leven.

Tijdens mijn eigen turbulente reis naar lichter leven heb ik behoorlijk wat uitdagingen gehad, waardoor ik me steeds meer ben gaan verdiepen in psychiatrie, positieve (en Boeddhistische) psychologie en spiritualiteit.
Ik hou er van om mensen te ontmoeten en ware verbinding aan te gaan in dans, stilte en gesprek.

Leven vanuit mijn hart is kiezen voor wat ik echt belangrijk vind…

Bewuster en aandachtig leven met meer compassie voor mezelf en anderen geeft mij energie, vertrouwen en rust. Ik vind het heerlijk dit te delen met jou.

Ik geloof in de Wet van Een(heid) en benader iedereen holistisch: je hart, je lichaam en ziel zijn één.
“Ieder mens is in staat zichzelf te helen..!” Ik help je graag op weg.

Sta jij op een kruispunt en weet je even niet meer welke kant je uit wil?
Wil je makkelijker ballast loslaten, jezelf accepteren zoals je bent en stappen durven zetten
naar meer authenticiteit? Dan ontmoet ik je graag in mijn praktijk. 

Dit brengt me bij jou..!

Ik weet zeker dat jij de wereld veel te bieden hebt vanuit jouw unieke ik. Dat jij lichtvoetiger door het leven kan dansen vanuit een rotsvast vertrouwen in je sterke intuïtie. Met je hart als innerlijke kompas. Je innerlijke Licht te volgen. Wil jij meer gaan stralen ? Laat je dan hier inspireren. Ook als je eigenlijk een beetje bang bent voor transformatie tot in de diepere lagen van je Zijn. Je hoeft niet helemaal te veranderen, je wordt gewoon meer jezelf! 

Ik coach jou graag, en neem mee op reis: helderheid, humor, lichtheid, liefde en compassie.

Wat neem jij mee op reis? Deel hier jouw verhaal, zoektocht of idee met mij. 

Nog enkele weetjes over mij

Ik hou van dansen... Salsa heeft mijn hart gestolen

Dansimprovisatie, moderne dans, Authentic Movement, Dans de vijf ritmes en Yin yoga brengen mij heerlijk in beweging. Salsa is echter mijn passie. Jaren geleden danste ik 6 dagen in de week salsa, nu minder sinds ik een eigen onderneming heb. Salsa, de cultuur, de prachtige muziek, elkaar ont-moeten in de dans en afstemmen op muziek maakt mij intens gelukkig. 

R

Creativiteit is my middle name

Op allerlei gebieden in de kunst, maar vooral in het vinden van oplossingen, creatief omgaan met wat het leven je voorschotelt is mijn sterke kracht. Ik schrijf 3-minuten-gedichten (die komen uit de hemel vallen zogezegd), ik dans, ik schrijf verhalen, ik decoreer (kerst-) bomen alsof mijn leven lief is. Ook weet ik als geen ander de creativiteit bij de ander wakker te maken. Samen creëren vanuit verbondenheid is mijn liefste bezigheid. Ook jij bent de creator van je eigen leven!

Verlies en zingeving

Na het overlijden van enkele dierbaren, maar speciaal mijn lieve broer, volgde een periode van complexe rouw. Ik ontwikkelde daardoor echter steeds meer respect voor het leven zelf. Zin geven aan mijn leven, oftewel ‘leven vanuit mijn hart’ was en ís mijn grootste levensmissie. Met alle liefde inspireer ik jou ook om het leven te dansen, te luisteren naar je hart, te genieten van kleine en grote dingen. 

Leergierig en open-minded

Diverse opleidingen zoals Vaktherapie (Dans en beweging), Mindfulness (MBCT), Compassie (MBCL) en Acceptatie- en Commitmenttherapie (ACT), Matrixmethode, Bron-therapie (behandeling met energetische stoelen) hebben mij als therapeut en als mens enorm verrijkt. Mijn grootste inspiratiebron en hoogste opleiding is, hoe cliché dan ook, het leven zelf. 

Liefhebber van natuur

Natuur maakt iets wakker in mij. Er ontstaat ruimte voor creativiteit en innerlijk weten. Ik voel me speciaal verbonden met bomen, maar ik geniet van alle landschappen. Ook word ik blij van mediteren in de natuur, stilte. Ik wandel graag, en ervaar het wandelen als inspiratiebron voor het trouw blijven aan mijn natuurlijk ritme. 

Ik ben sensitief..

Mijn innerlijk weten en voelen is enorm sterk, ik zie beelden, voel situaties aan, maar sta ook met beide voeten op de grond. Een soort vertaler van het licht (kosmische energie) in aardse verpakking ;-). Ik ben een ster in afstemmen op mezelf en de ander en gebruik dit al jaren als belangrijk instrument. En ja, ook ik heb hier mijn weg in afgelegd, van ontkenning van mijn hooggevoeligheid en innerlijk weten tot boosheid, tot negeren, en nu echt omarmen en vertrouwen op mijn sensitiviteit. Ik ondersteun je graag in jouw weg naar omarmen van jezelf en je kwaliteiten. Heet jij je (hoog)gevoeligheid ook welkom? Vertrouw jij  op je kwaliteiten en je intuïtie?

R

Puur jezelf zijn is een echte levenskunst

Na diverse hobbels, omzwervingen en drempels kom ik steeds dichter bij mezelf. Ook ik verdwaal soms nog wel eens op het pad van ‘perfectionisme’, het pad van ‘mezelf wegcijferen’, het pad van ‘streng zijn voor mezelf’… Inmiddels weet ik dat dit er allemaal bij hoort en dat er geen afgescheidenheid is. Er is maar één pad, en dat is waar ik nu op loop. Ik ben die ik ben. Puur mezelf. Goed genoeg! Durf jij jezelf te zijn?

Dans het leven

Bekijk aanbodMeld je aan!

Opleidingen en kwaliteit

Kijk hier voor meer informatie over mijn gevolgde opleidingen tot vaktherapeut dans, energetisch therapeut en mindfulnessprofessional.

 

 

Kwaliteit
Om kwaliteit te waarborgen volg ik jaarlijks bij- en nascholing en ben ik lid van beroepsverenigingen FVB, RBCZ, NVPA en VMBN

Daarnaast ben ik lid van twee intervisiegroepen.