06-57561479 info@confidanza.nl

MINDFULNESS
Minder stress, meer genieten, puur jezelf zijn

Speciaal voor vrouwen met hooggevoeligheid, psychosomatische klachten   en/of burn-out 

“In de training werd gaandeweg de “samenhang tussen de dingen” duidelijk. De training heeft veel teweeggebracht en onder een bijzonder prettige en vakkundige leiding is er veel ruimte geboden om op een veilige en leerzame wijze te trainen. Dank je wel Mila, je hebt een bijzonder prettige “trainer stempel” op de training gedrukt.”

A.H., 64 jaar

Mindfulness betekent opmerkzaamheid, oftewel aandacht voor het hier en nu, zonder oordeel. Iedereen leeft vaak op automatische piloot, waarbij je je nauwelijks bewust bent van je gedrag, gevoelens, gedachten en fysieke sensaties. Door je aandacht in het hier en nu te brengen, leer je je gedachten niet op automatisch ‘ingesleten sporen’ te brengen en jezelf in denken, voelen en doen te herhalen. Je leert je bewust te worden van je keuzevrijheid in plaats van reageren vanuit de automatische piloot, door bijvoorbeeld je gedachten los te laten.

Door bewuster te leven creëer je rust, ontspanning en vrijheid.


Heb jij dat nou ook? J
e zou graag meer willen genieten van je leven,
want diep van binnen weet je dat het leven meer is dan alleen maar rennen, presteren,
en to-dolijstjes afwerken. Je hebt veel kwaliteiten, maar verdwaalt soms in alle mogelijkheden en verliest focus. Je wil het zo graag goed doen, bent gevoelig,
ook voor wat anderen zeggen en vinden, en soms ben je erg streng voor jezelf.
De golven van het leven zijn soms wild en onstuimig, en soms gewoon kalm en rustig.
Kun je dit er allebei laten zijn?
 

Je bent er aan toe om stappen te ondernemen naar een meer positief en kwalitatief leven,
authentiek, puur en met meer levenslust.
Door met meer aandacht, bewustzijn en compassie stil te staan bij wat er in jouw hart leeft
is het volgen van een mindfulnesstraining een cadeautje voor het leven.


hartegroet, Mila 
 

Mindfulness

Bewuster leven vanuit je hart geeft de volgende cadeautjes:

=

Bewustworden van de automatische piloot

=

Effectiever omgaan met stress

=

Verminderen van (fysieke) klachten en terugkrijgen van energie

=

Herkennen van en omgaan met negatieve en ondermijnende gedachten en patronen

=

Beter omgaan met emoties zoals somberheid, spanning, pijn, angst

=

Je beter staande houden in een druk leven, verbeteren van prestaties (werk, opleiding, gezin)

=

Meer momenten kunnen genieten en 'ja' zeggen tegen het leven

=

Beter omgaan met hooggevoeligheid (HSP)

=

Bewuster omgaan met problematisch eetgedrag (Mindfulness Plus-training)

=

Compassie en liefde voor jezelf en anderen

> 10 jaar mindfulness

> 700 tevreden deelnemers

> 22 jaar werkervaring in psychiatrie en persoonlijke groei en bewustwording

Kennis van Boeddhistische en positieve psychologie

Praktische info:

Nieuwe training start in november 2019

Data: Vrijdagochtend: 22-29 november, 6-13-20 december 2019, 10-17-24 januari 2020. 
Tijdstip: 9.30 – 12.00 uur.

Data training 2020: Donderdagavond: 9-16-23-30 januari, 6-13-20-27 februari 2020. 
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur.

8 bijeenkomsten van 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief oefeningen en delen van ervaringen.

Lopende training woensdagen: 2-9-23-30 oktober, 6-13-20-27 november 2019 van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Investering:
300,00 euro, inclusief BTW, inclusief uitgebreid werkboek, telefonisch intakegesprek en mp-3 oefeningen. 

Daarbij krijg je tijdens het telefonisch intakegesprek de gelegenheid om af te stemmen of de training iets voor je is. Je wensen, verwachtingen en eventuele klachten staan centraal. Wanneer de werkgever de groepstraining betaalt, zijn de kosten €400,00 exclusief BTW.

 

Liever individuele mindfulnesstraining?
Data: individuele mindfulnesstraining start elk moment mogelijk!
Individueel: 8 bijeenkomsten van 1,5 uur a 
720,00 inclusief BTW, inclusief werkboek en mp-3 + gratis telefonisch of persoonlijk intakegesprek.

Voordelen: training op maat, speciaal afgestemd op jou, je wensen en behoeften.

Vergoeding via de werkgever:
Bijna alle werkgevers hebben een budget-preventie, een ziekteverzuimbudget en/of een budget persoonlijke ontwikkeling. ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk. 
Andere vergoedingsmogelijkheden (zorgverzekeraar en gemeente) zie Tarieven.

 

Geregistreerd bij NVPA, VVM en VMBN (categorie 1). 

Mindfulnesstraining voor jongeren is ook mogelijk, 8 weken. Vraag gerust voor meer informatie. 

 

 

Even een momentje voor jezelf

Drie minuten ademruimte + natuurgeluiden

by Confidanza | Mindfulness

Ervaringen van deelnemers

“De mindfulnesstraining van Mila is een van de mooiste cadeautjes die ik mijzelf ooit gegeven heb! Mila creeërt een warme, liefdevolle sfeer met ruimte en respect voor iedereen. Een ervaring voor het leven!” 

Heleen, 35 jaar

“De mindfulnesstraining heeft er voor mij voor gezorgd dat ik op een prettige manier meer rustmomenten gedurende de dag kan inbouwen, waardoor ik er weer tegen aan kan.” T.J. ,34jaar

T.J., 34 jaar

“Een hele fijne ervaring waarmee je jezelf met behulp van de mindfulnesstraining waardevolle handvatten kunt geven voor de rest van je leven.”

Ammée Gruyters, 22 jaar

“Mindfulnesstraining heeft mij aangereikt om meer te relativeren en daardoor meer rust in mijn hoofd te krijgen. Het zijn prettige bruikbare oefeningen. Als je de training als positief ervaart, wil je “het goede gevoel”ook daarna laten terugkomen, je blijft daarom investeren met oefeningen, lezen etc.” 

M.T., 60 jaar

“Lieve Mila, Toen ik je benaderde voor een op maat training Mindfulness, vroeg je mij waarom ik voor jou koos, uit het ruime aanbod op internet. Ik weet nog goed dat ik zei: uit de uitstraling van je site voel ik vertrouwen en voel ik dat je iemand bent die zelf toepast wat je een ander leert. Mijn voorgevoel klopte en werd keer op keer bevestigd. Mila, ik heb me veilig bij je gevoeld om mijn dilemma’s te delen, je ging daar steeds zo liefdevol, teder en respectvol mee om. Je luisterde vol meeleven naar wat ik zei en ook naar wat ik niet zei. In een totaalacceptatie. Ik heb me zelden zo open durven stellen bij iemand en ontdekte en omarmde mijn eigen heldervoelendheid. Dit was eerst schrikken, maar ik besef nu de rijkdom en de impact daarvan op mezelf en mijn omgeving. En hoe belangrijk het is daar mindful mee om te gaan. Lieve Mila, zoveel dank. Ik weet dat onze paden elkaar weer zullen kruisen.”

Ismahane

“Via mijn werkgever heb ik een individuele mindfulnesstraining bij Mila gevolgd. Mijn verwachtingen waren hoog en het uiteindelijke resultaat nog beter dan verwacht. Het was precies wat ik nodig had! Mijn leven en werk zijn vol en druk, met een fulltime baan, gezin en druk sociaal leven heb ik geleerd rust te vinden in het moment en beter voor mezelf te zorgen.” 

J.F.,34, vrouw

“Mila, ik heb de training als zeer prettig en waardevol ervaren. Dat komt vooral ook doordat je zo’n fijn, warm en gevoelig mens bent, die vaak precies weet de vinger op de “zere” plek te leggen.” 

Marjolijn

“De training “mindfulness en eten” heeft me veel inzichten en handvatten gegeven en ik ben me véél bewuster van wat ik allemaal aan het doen ben op eet en drink gebied en vooral hoe ik hiermee om kan omgaan. Mila zelf brengt een unieke gave mee die vele malen meer effect heeft dan het uit en te na bespreken van de oefeningen. Ik ben dat de “Milafactor” gaan noemen.”

Korinne, 46 jaar

Veel gestelde vragen
Staat je vraag er niet bij, bel of mail me gerust.

Wat kost een mindfulnesstraining in een groep? Individueel?

De investering in jezelf kost (groepstraining): 300 euro, inclusief BTW, telefonisch intakegesprek, uitgebreid werkboek en meditaties op mp3. 

Individuele mindfulnesstraining kost 720 euro, inclusief BTW voor 8 bijeenkomsten van 1,5 uur (90 euro per bijeenkomst). Verder zijn telefonisch (of persoonlijk) intakegesprek, uitgebreid werkboek en meditaties op mp3 inbegrepen.

Is er vergoeding mogelijk?

Ik ben Categorie VMBN 1 – trainer (hoogste categorie). Zeer waarschijnlijk is vergoeding mogelijk. Kijk op Zorgwijzer voor meer informatie en voorwaarden omtrent vergoedingen. Vraag zelf eventueel na bij je zorgverzekeraar. 

Kan ik na het telefonisch intakegesprek alsnog besluiten niet deel te nemen?

Dat is zeker mogelijk. Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos en is juist ook bedoeld om verwachtingen, wensen en behoeften te bespreken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Samen zullen we bespreken of de training (op dit moment) geschikt voor je is. 

Mijn werkgever wil de mindfulnesstraining bekostigen. Wat is dan de investering?

Neem je deel in een groep dan kost de training 400 euro exclusief BTW. Bij individuele training betaalt de werkgever 720 euro exclusief BTW voor 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. Eventueel ook offerte op maat. 

Moet je bepaalde klachten hebben om te kunnen profiteren van mindfulness?

Mindfulness is zeker ook geschikt voor mensen die meer willen genieten, bewuster willen leven met meer aandacht voor kwaliteit van leven. Dus het hoeft niet zo te zijn dat je bepaalde klachten ervaart. Bij zeer ernstige klachten kan het zijn dat je eventueel wordt doorverwezen of juist kunt kiezen voor een individuele mindfulnesstraining.