06-57561479 info@confidanza.nl

Praktische info

 

Individueel consult coaching / therapie

Inspiratiesessie telefonisch (30 min):                     gratis 
Intakegesprek (60-90 min):                                 €82,50
Individueel consult (60 min):                               82,50 
Individueel consult (90 min):                               110 
Telefonisch consult (60 min):                               70 
Duo-consult|relatiecoaching (90 min):                   120 
 

Mindfulnesstraining 

Groepstraining
(8 bijeenkomsten van 2,5 uur)
Inclusief telefonisch intakegesprek,
uitgebreid werkboek en audiomateriaal                 €300 of 350*
  • 300 zonder vergoeding van zorgverzekeraar
Individuele Mindfulnesstraining
(8 bijeenkomsten van 1,5 uur)
Inclusief intakegesprek,
uitgebreid werkboek, audiomateriaal                     
720 
Mindfulnesstraining duotraining
(8 bijeenkomsten van 2 uur):
Inclusief intakegesprek,
uitgebreid werkboek, audiomateriaal
                   €400 p.p. 
Krijg je de training betaald via je werkgever,
dan gelden andere tarieven,
vraag naar de mogelijkheden.

Bellen

06-57561479

Praktijkadres

Schepen van Hertefeltstraat 26 a, 6042 XW Roermond 

Betaling

Indien je verhinderd bent dien je je minimaal 24 uur voorafgaande de afspraak telefonisch af te melden. Wanneer je je niet óf binnen 24 uur afmeldt, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen tegen uurtarief. Je krijgt per consult een factuur per email die je binnen twee weken dient te betalen. Zie ook algemene voorwaarden. 

Let op: Aanvulling: Voorlopig worden er geen kosten gerekend voor het annuleren van een individueel consult bij symptomen van het virus Covid. Bij alle andere redenen geldt er wel een annuleringsvoorwaarde zoals hierboven beschreven. Dit in verband met het C-virus en de verantwoordelijkheid die zowel jij als ik dienen te nemen om gezond te blijven. Wanneer je een consult inplant ontvang je een mail met herinnering aan deze preventieve maatregelen. Samen staan we sterk! 

*Per 1 januari 2020 zijn zowel de individuele therapie alsook de groepsgerichte trainingen, cursussen en workshops BTW-vrij.

  

1. Vergoedingen zorgverzekeraar:

Een actueel overzicht van zorgverzekeraars die psychosociale therapie / danstherapie gedeeltelijk vergoeden vanuit aanvullende zorg, vind je op website van de FVB . Ook ben ik lid van de NVPA en sta ik onder de noemer van psychosociaal therapeut vermeld in de zorggids en op de website van de overkoepelende organisatie RBCZJe wordt verzocht zelf te informeren bij je zorgverzekeraar.

Je hoeft géén eigen risico te betalen, omdat de therapie vanuit de complementaire / alternatieve zorg wordt vergoed.

Ga voor vergoedingen voor Mindfulness naar Zorgwijzer voor een overzicht van de voorwaarden en vergoedingen per verzekeraar (VMBN categorie 1 -registratie). 

2. Vergoeding via de werkgever:
Bijna alle werkgevers hebben een budgetpreventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling. Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk.
 

3. Gemeente:
UWV:
Het is de moeite waard voor mensen met een uitkering om te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor een training kan betalen. Hierbij is van belang om goed te motiveren hoe een mindfulnesstraining kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan.
 

4. Mantelzorgers
Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt nu door de bezuinigingen in de zorg veel zorgtaken op de schouders van mantelzorgers komen. Wellicht kunt u een beroep doen op WMO-gelden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook een deel van een mindfulnesstraining voor mantelzorgers.