06-57561479 info@confidanza.nl

Therapie & Training 

Balans op fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel niveau

Zelfliefde en compassie als een weg naar meer bezieling, rust en vertrouwen

Danstherapie

Danstherapie (vaktherapie) is een lichaamsgerichte en ervaringsgerichte vorm van psychotherapie voor mensen met stress, psychische of psychosociale problemen. Vanuit een holistische visie (lichaam en geest zijn één) wordt er bij danstherapie gekeken naar: hoe je beweegt in interactie met je omgeving (bewegingsgedrag), wat jou beweegt (je gedachten, emoties en ervaringen) en hoe jij je lichaam ervaart (lichaams-beleving en lichaams-gewaarwording). 

Dansen op het ritme van je ziel is helend voor je totale zijn.

Energetische therapie 

Naast het werken vanuit danstherapie en mindfulness heb ik me steeds meer verdiept in het werken op energetisch niveau aan de hand van diverse methodes (magnetiseren, merkaba-healing, healing vanuit sjamanisme). Nadat ik in aanraking ben gekomen met de opleiding voor energetische stoelen viel alles op zijn plek. Terug naar de bron! De Urim-Code en de Bron-Code zijn ontwikkeld door Monique Timmers en Marcel Jansen. De uitleg over de programma’s van de Urim-Code en Bron-Code kun je hieronder lezen. 

Terug naar de bron. 

Mindfulness 

Mindfulness betekent opmerkzaamheid, oftewel aandacht voor het hier en nu, zonder oordeel.

Iedereen leeft vaak op automatische piloot, waarbij je je nauwelijks bewust bent van je gedrag, gevoelens, gedachten en fysieke sensaties. Door je aandacht in het hier en nu te brengen, leer je je gedachten niet op automatisch ‘ingesleten sporen’ te brengen en jezelf in denken, voelen en doen te herhalen. Je leert je bewust te worden van je keuzevrijheid in plaats van reageren vanuit je automatische piloot, door bijvoorbeeld je gedachten los te laten.

 

Moving awareness

Sensitive Compassion

Intuitive healing

Vorig jaar werd ik overvallen door een burn-out en kwam ik ziek thuis te zitten van mijn werk. En hoewel ik de situatie enigszins positief kon bekijken (ik had het vertrouwen dat het zeker ergens toe zou leiden), had ik het beeld voor ogen dat ik in een kloof terecht was gekomen, zonder enige mogelijkheid of hulpmiddel om eruit te komen.

Op een gegeven moment, ik was inmiddels iets minder moe, kreeg ik de sterke overtuiging dat ik naar Mila moest gaan. Ik kende haar een aantal jaren en kwam ook deze keer terecht in een warm bad. Ik kon helemaal mezelf zijn en ook zonder woorden weet Mila al heel veel.

We hebben veel met de stoelen gewerkt. Vooraf kon ik me er niet veel bij voorstellen, maar wat heeft me dat, samen met de goede gesprekken met Mila, veel gebracht!
Nu, een jaar later, ben ik uit de kloof gekomen en durf ik weer de wijde wereld in te kijken. Mila heeft me namelijk mijn vleugels gegeven waarmee ik uit de kloof kon vliegen .

En hierdoor zie ik dat mijn mogelijkheden groter zijn dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

~ Linda ~

Waarom kiezen voor samenwerking met mij?

}

Flexibiliteit en eigen tempo

Tijdens de eerste ontmoeting maken we een inschatting hoeveel consulten er nodig zijn om weer vol vertrouwen je eigen pad te bewandelen. Afhankelijk hiervan stellen we de koers bij waar dat nodig is. Er is geen wachtlijst!

}

Met je hart werken in plaats van hard werken

Vertrouwen op je innerlijke ritme, luisteren naar je hart is helend voor je reis. Verbinding met je hart én hoofd is de kracht van ‘hart werken’. 

1

Je eigen koers bepalen

Je ontvangt een behandelovereenkomst en een behandelplan waarin wederzijdse afspraken, privacybeleid, verwachtingen en observatie- en behandeldoelen worden beschreven. Dat klinkt misschien wat officieel, maar ik ben er van overtuigd dat intentie en focus je helpen je doelen te bereiken. Tussendoor en aan het eind van de behandeling / coaching zijn er evaluatiemomenten zodat je samen met mij op tijd kunt bijsturen. 

Afstemmen is mijn kracht

Ik kom snel tot de kern, breng liefdevol en speels belangrijke thema’s naar boven en laat mijn licht schijnen op dat wat jij nodig hebt om krachtig, stralend en puur in het leven te staan.

Samenwerkingspartners

Ik werk ook graag samen met andere zorgverleners of betrokkenen uit de eerste lijn als dit wenselijk is (huisarts, eerstelijnspsychologen generalistische GGZ, praktijkondersteuners POH-GGZ, homeopaat). Dit gebeurt uiteraard in goed overleg en alleen met jouw toestemming. Om hulp in te schakelen is geen psychiatrische diagnose nodig, echter kan Confidanza wel een bijdrage leveren aan verheldering van problematiek op verschillende gebieden, zoals werk, school, privé, relaties, zingeving. Verwijzing is niet nodig, mag wel.

Wil je toch eerst voelen of er een klik is?

Net als ik ben jij waarschijnlijk ook een gevoelsmens en vind je het fijn als je je op je gemak kan voelen. Juist dan kun je volop gaan stralen! Ik help je daar graag bij. Kom gerust eerst een vrijblijvend een kopje thee/koffie drinken en stel al je vragen.*  

* In verband met de maatregelen van het RIVM  is dit orienterend gesprek /inspiratiesessie nu 30 minuten bellen of beeldbellen via ZOOM. Koffie of thee houd je van me tegoed. Intakegesprek en therapieconsulten en training zijn wel mogelijk in de praktijk.