06-57561479 info@confidanza.nl

Drie maal drie is 9, ieder danst haar eigen dans
3 belangrijke inzichten om meer te leven vanuit je hart

Ken je dat gevoel? Dat je overloopt van enthousiasme? Dat je de hele wereld wil laten weten welke plannen jij hebt? Dat je staat te popelen om te beginnen? Dat je eindelijk jouw dans kan dansen? Met al jouw kwaliteiten en talenten.
Ik inspireer jou graag met mijn dans van afgelopen 9 jaar. Ik kijk terug op een bijzondere periode in mijn leven waarin ik steeds meer ben gaan leven vanuit mijn hart. Met vallen en opstaan. Ik deel graag enkele belangrijke inzichten met jou. Nieuwsgierig?

Waar de dans begon…

10 jaar terug in de tijd. Het is mei 2009, ik spring spontaan in het diepe. Na mijn opleiding tot mindfulnesstrainer start ik al snel met het geven van mindfulnesstrainingen. Mijn onderneming Mila Verboeket Trainingen is een feit. Naast het werken als vaktherapeut dans bij de GGZ voel ik diep van binnen dat dit is wat ik echt wil. Een eigen onderneming, een praktijk, een plek van waaruit ik mensen kan inspireren om lichter te leven, met het hart als innerlijk kompas. Iets meer dan een half jaar later maak ik een doorstart als ondernemer waarin al mijn ambities samenkomen. 1 april 2010 is Confidanza geboren, een praktijk voor bewuster leven, healing en expressie op het gebied van persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling. Confidanza betekent vertrouw en dans.

Dat is precies wat ik jou gun; dat jij volledig vanuit je eigen kwaliteiten en talenten jouw pad mag bewandelen. Dat jij mag gaan stralen!

3 pijlers van Confidanza

Ik deel graag 3 belangrijke inzichten om meer te leven vanuit het hart (inclusief valkuilen) :   

  1. BEWUST(ER) LEVEN:

Bewuster leven begint bij aandachtig leven, bij het begin beginnen, ook al denk je je stappen te kennen.
Vanuit een mindfulle, open, vriendelijke houding naar jezelf en anderen kijken en ontdekken wie jij bent en wat écht belangrijk is voor jou. Misschien ben je net als ik veelzijdig, heb je een druk leven en streef je perfectionisme na? Dan kan het zijn dat je soms een PAS OP DE PLAATS mag nemen. Zodat jij bewuster wordt van je gevoelens, gedachten, overtuigingen, behoeften, wensen, verlangens, je doen en laten.
Wat kun je leren? Ik leer je graag hoe je liefdevoller met jezelf om kan gaan, vind je eigen manier van mediteren en bewuster leven (in de natuur, met aandacht leven, elke dag jezelf compassievol ondersteunen).   
Stap 1: durf je eigen stappen te zetten en ga op ontdekkingstocht. Je mag je wereld vergroten, ervaren, (be)leven.  

  1. HEALING:

Ontdek je eigen ritme, laat ballast los zodat je stappen lichter worden en creëer vrijheid.
Behandeling van energetische therapie kan jou helderheid bieden in welke obstakels er zijn op jouw pad. Wat houdt jou tegen om puur jezelf te zijn, vol vertrouwen op je gevoel en je intuïtie.   

Stap 2: Durf te vallen, maar sta ook weer op.  Durf je eigen ritme te ontdekken, geef je eigen draai aan jouw leven, luister naar jezelf met hart en ziel. Laat los wat niet meer bij je past. 

  1. EXPRESSIE:

    Dans je eigen dans, geniet van wie je bent. Jij bent uniek, met al jouw kwaliteiten. Jij mag je uiten op jouw manier, in gesprek, in stilte, in meditatie, in spel, dans.

Samen gaan we op zoek naar jouw ‘taal’ en expressie, zodat je volop leert vertrouwen op jezelf en jouw pad. Niemand is hetzelfde als jij!

Natuurlijk zijn al deze pijlers ook symbolisch. Het gaat om jouw unieke manier van ‘bewegen’ in deze wereld, met voldoende vertrouwen in zowel de aardse als de komische energie. Ik ben een ster in het vertalen van boodschappen voor hoe jij dit concreet kan toepassen in je dagelijkse leven.

3 maal 3 is 9
In de numerologie (waar ik me ook in verdiept heb) is 3 het getal van creativiteit, gevoel, expressie, uiting geven aan wat er van binnen in jou leeft. Het getal 9 is een getal van afronding, voltooien van een cyclus. En dat is precies zoals het voor mij nu voelt na 9 jaar ondernemerschap. Ik ben trots op mezelf.

Een mooie basis is gelegd, mijn eigen muziek (lees missie en intenties) klinkt op een natuurlijke manier door in al mijn werkzaamheden. Ik zet mijn stappen vol overtuiging, en vertrouw op mijn natuurlijke ritme, creëer verbinding met jouw en mijn muziek en stimuleer jou het leven te dansen. Te genieten van elke stap! 

Dans je met me mee?
De komende 9 jaar zullen wat mij betreft nog meer in het teken staan van afstemming op jouw geluid! Jouw verlangen en alles wat jij nodig hebt om jouw dans te dansen. Nog meer mijn licht te laten schijnen op wat ik voor jou kan betekenen. Nog meer puur te leven vanuit lef, vertrouwen, plezier, lichtheid en intense vreugde. Dans je met me mee?

 De wereld is zoveel mooier als jij vertrouwt op jouw eigen dans.

Om dit feestje te vieren, organiseer ik eenmalig een inspirerende workshop in mijn praktijk. De workshop ‘3 maal 3 is 9’ helpt je te ontdekken wat jouw grootste kwaliteiten zijn, bewuster te worden wat écht belangrijk is voor jou, en je krijgt handvatten hoe je lichter kunt leven met je hart als innerlijk kompas.   

Praktische informatie workshop “3 maal 3 is 9, ieder danst haar eigen dans” :
Datum: woensdag 17 april 2019
Groepsgrootte: maximaal 9 vrouwen.  
Investering: 30 euro per persoon – 9 euro feestkorting, dus 21 euro, inclusief BTW.  
Tijdstip: 19.30 tot 21.45 uur.

Heb je een boost aan inspiratie nodig? Wil je je op een speelse, luchtige manier verbinding maken met wat er in jouw hart leeft? Samen met andere vrouwen die misschien net als jij ook (hoog-) gevoelig, ambitieus en veelzijdig zijn. We gaan dansen, bewegen, creativiteit uiten, energiewerk ervaren. 

Natuurlijk ben je daarnaast ook welkom om vrijblijvend een kopje thee te komen drinken en te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Toegewijd aan de dans van het leven,

Mila Verboeket