06-57561479 info@confidanza.nl

Hart voor jezelf
Workshopserie Zelfcompassie 

 

Speciaal voor de ambitieuze, veelzijdige, hooggevoelige vrouw die met meer liefde voor zichzelf, flexibeler en vol vreugde & innerlijke kalmte in het leven wil staan. Wil jij ook minder zelftwijfel en angst om te falen & beter omgaan met perfectionisme?  

Hart voor jezelf : Zelfcompassie

Deze hartverwarmende workshopserie ” Hart voor jezelf” gaat over zelfcompassie en geeft een stevige basis in het omgaan met met zelfkritiek, hoge verwachtingen en angst voor afwijzing (van jezelf en anderen) en angst om te falen.

Gebaseerd op onder andere werk van Kristin Neff en Christopher Germer en tevens een mooie aanvulling en / of verdieping op mindfulness, yoga, meditatie, persoonlijke ontwikkeling.

Zelfcompassie betekent jezelf bekijken vanuit de ogen van een vriend of een vriendin, liefdevol, zachtaardig en vriendelijk. Zonder jezelf steeds te veroordelen als je een fout maakt, of niet tevreden bent over iets aan jezelf. Erkennen dat je het soms moeilijk hebt.

Door liefdevoller met jezelf om te gaan creëer je een sprankelender leven met innerlijke rust, ontspanning , minder zelftwijfel en onzekerheid en meer vrijheid om te zijn wie je bent.


Herken je dit? J
e zou graag minder streng willen zijn voor jezelf, jezelf niet steeds zo te veroordelen.  Meer willen genieten van je leven in plaats van zoveel te moeten van jezelf omdat het nooit genoeg is.
Diep van binnen weet je dat het leven meer is dan alleen maar rennen, presteren,
en to-dolijstjes afwerken. Je hebt veel kwaliteiten, maar verdwaalt soms in alle mogelijkheden en verliest focus. Je wil het zo graag goed doen, bent gevoelig,
ook voor wat anderen zeggen en vinden.
De golven van het leven zijn soms wild en onstuimig, en soms gewoon kalm en rustig.
Kun je dit er allebei laten zijn? 
Je bent er aan toe om positiever in het leven te staan. “Good enough is the new perfect”. 

Door met meer aandacht, bewustzijn en compassie stil te staan bij wat er in jouw hart leeft
is het volgen van deze workshopserie zelfcompassie een cadeautje voor het leven.

Van hart tot hart, Mila 

Hart voor jezelf 

Stop jezelf te veroordelen

=

Minder streng zijn voor jezelf

=

Effectiever omgaan met (zelf-)kritiek, perfectionisme en negatieve overtuigingen over jezelf

=

Dúrven ontvangen van liefde, zachtheid, mogen zijn zoals je bent

=

Herkennen van je kwaliteiten en talenten

=

Beter omgaan met emoties zoals somberheid, spanning, pijn, angst

=

De vreugde van zelfcompassie ervaren

=

Meer momenten kunnen genieten en 'ja' zeggen tegen het leven

=

Beter omgaan met hooggevoeligheid (HSP)

=

Je hart als kompas ervaren

=

Compassie en liefde voor jezelf, maar óók voor de ander

workshop 1
4-12-2019

Kennismaken met zelfcompassie
Oefenen van hartmeditaties

workshop 2
11-12-2019

Verdiepen ervaren zelfcompassie
De kwaliteiten van het hart

workshop 3
18-12-2019

Zelfwaardering
Je hart als kompas

Praktische info

Data: Woensdagavond: 4-11-18 december 2019
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur.

Waar investeer je in? In jezelf natuurlijk. Aan de hand van 3 workshops van 2,5 uur per bijeenkomst, inclusief compassie/mindfulnessoefeningen, reflectie-oefeningen en delen van ervaringen. Je meldt je aan voor de hele serie van 3 workshops. 

Liever individueel werken aan zelfcompassie, omgaan met perfectionisme en burn-out?
Meld je dan aan voor een persoonlijk intakegesprek in de praktijk en vraag naar de mogelijkheden. 

Investering

Investering mét decemberkorting: €99,00 inclusief BTW (totale waarde van €135,00), inclusief MP3-oefeningen en hand-outs, leuke, kleine attentie bij 3e workshop. 

Bring a friend-korting van 20 euro p.p als je iemand meeneemt. Met korting betaalt ieder 79 euro. Aanmelden via agenda. Laat dan ook even de naam achter van de 2e deelnemer inclusief mailadres, zodat ik de ander ook kan benaderen per mail.

Geregistreerd bij NVPA, FVB en VMBN (categorie 1). Gekwalificeerd compassietrainer, opgeleid MBCL (mindfulness based compassionate living, basis en vervolg) door Erik van den Brink en Frits Koster. 

Even een momentje voor jezelf

Drie minuten ademruimte + natuurgeluiden

met Confidanza | Mindfulness

Ervaringen van deelnemers

“Mila, ik heb de training als zeer prettig en waardevol ervaren. Dat komt vooral ook doordat je zo’n fijn, warm en gevoelig mens bent, die vaak precies weet de vinger op de “zere” plek te leggen.” 

Marjolijn

“De mindfulnesstraining van Mila is een van de mooiste cadeautjes die ik mijzelf ooit gegeven heb! Ik heb geleerd minder streng te zijn voor mezelf. Mila creeërt een warme, liefdevolle sfeer met ruimte en respect voor iedereen. Een ervaring voor het leven!” 

Heleen, 35 jaar

“Via mijn werkgever heb ik een individuele mindfulnesstraining bij Mila gevolgd, in combinatie met compassie. Mijn verwachtingen waren hoog en het uiteindelijke resultaat nog beter dan verwacht. Het was precies wat ik nodig had! Mijn leven en werk zijn vol en druk, met een fulltime baan, gezin en druk sociaal leven heb ik geleerd rust te vinden in het moment en beter voor mezelf te zorgen.” 

J.F.,34, vrouw

Veel gestelde vragen
Staat je vraag er niet bij, bel of mail me gerust.

Moet ik al een mindulnesstraining hebben gedaan om mee te kunnen doen?

Nee, dit hoeft niet, maar mag wel. Het vraagt vooral een open nieuwsgierige houding om jezelf te ontmoeten in een groep. Ervaring met meditatie of andere bewustwordingsoefeningen is wel fijn. 

Wat betekent Bring-a-friend-korting?

Bring-a-friend-korting betekent dat als je iemand meeneemt die ook wil deelnemen aan de workshopserie, betaal je allebei 79 euro in plaats van 99 euro (waarde van de workshopserie is echter zelfs 135 euro). Dit is inclusief BTW, inclusief kleine attentie, thee en hand-out. 

Is zelfcompassie hetzelfde als egoïsme of zelfmedelijden?

Nee zeker niet. Je krijgt meer zicht op wat zelfcompassie wel is. Je leert meer begrip te hebben voor jezelf, en je mens-zijn. Je eigen emoties onder ogen zien zonder te veroordelen. Minder hard voor jezelf zijn maakt je ook een flexibeler, liefdevoller mens voor je omgeving. 

Ben ik na deze workshopserie van mijn perfectionisme af?

Nee, ook dat is niet het doel van deze serie. Je leert echter wel je perfectionisme, innerlijke criticus eerder herkennen, waardoor je je minder laat meeslepen door negativiteit, onzekerheid en twijfel. Je doorbreekt hiermee bijvoorbeeld je eindeloze patroon van hoge eisen stellen aan jezelf. 

Wat daarna?

Je bent welkom om individueel een traject aan te gaan waarbij er op liefdevolle wijze geholpen wordt in het doorbreken van patronen. Waarbij je meer vanuit je hart leert te leven in plaats vanuit je innerlijke criticus. Maar ook liefdevoller omgaat met je omgeving. Vraag naar een intakegesprek speciaal voor jou.